En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic (LSSICE) s’exposen a continuació les dades identificatives de l’empresa.

Denominació social:

BIOSALVA SCP

Número d’identificació fiscal:

J17865619

Domicili social:

TRAMUNTANA 4

17474 TORROELLA DE FLUVIÀ

Correu electrònic:

info@cansalva.com

Telèfon:

636327439

Aquest lloc web ha estat creat per l’empresa BIOSALVA SCP amb caràcter informatiu i per ús personal del usuaris. A través d’aquest Avís Legal, es pretén regular l’accés i ús d’aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els usuaris. Accedint a aquest lloc web s’accepten els següents termes i condicions: L’accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

El simple accés a aquest lloc web no suposa establir cap tipus de relació comercial entre Can Salva i l’usuari.

L’accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer les advertències legals, condicions i termes d’ús contingudes en ella.

El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que es podran trobar subjectes a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i/o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s’informarà a l’usuari en cada cas concret.