menjador can salva
menjador can salva

Torroella de Fluvià

Viure a ritme de pagés

Can Salva està situat en el petit poble de TORROELLA DE FLUVIÀ , en un entorn immillorable.  Es poden realitzar una gran quantitat d’activitats a l’aire lliure,  adequades per hostes de totes les edats.

  • Ornitologia
  • Senderisme
  • Cicloturisme
  • Pàdel
  • Family Fun Park
  • I molts més

El millor de la nostra zona

Parc Natural del Cap de Creus

A tan sols 40 km podrà gaudir del paisatge únic que li ofereix el Cap de Creus. No oblidi passejar per Cadaqués i degustar les seves postres típiques "Taps de Cadaqués"

Museu Dalí

El Museu Dalí de Figueres es troba a 18 km de Can Salva. Gaudeixi del surrealisme en estat pur. També  recomanem acabar el triangle dalinià visitant la Casa-Museu de Portlligat i el Castell de Gala a Púbol.

Ruïnes d'Empúries

Des de que els grecs van entrar a la península... Deixi’s portar per  la història! A més, no oblidi passejar pel camí de ronda que uneix Sant Martí d’Empúries amb l’Escala i prendre unes anxoves davant del mar.

Sant Pere de Rodes

Sant Pere de Rodes, el més important monestir romànic de la comarca, impressionant pel seu enclavament, mirant al mar poderós. També resulta molt interessant el seu origen, Sant Quirze de Colera, senzill i humil.

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà

Les diferents rutes del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà l’endinsaran a la natura més pura. Gaudeixi de la seva gran quantitat d’aus i de la seva flora autòctona. Un dels punts més bonics es troba a 25 metres d’altura, l’anomenat observatori d’en Senillosa.

Platges

Can salva es troba a prop de les millors platges de la Costa Brava. N’hi ha de sorra finíssima, de pedres, de roca, de sorra i roca,... per que pugui escollir segons més li agradi.

Figueres

Figueres, capital de la comarca de l’Alt Empordà, ofereix a tot aquell que la visita un gran ventall de cultura, gastronomia i oci.

Plena d’interessants museus com el Museu Dalí, el Museu del Joguet, el de la Técnica, el Castell de Sant Ferran,...

Girona

Es diu que Girona enamora. Descobreixin l’encant dels seus carrers, els seus rius i la seva gent. També diuen que per tornar a Girona només s’ha de fer un petó al “cul de la lleona”.

Contacto

Can Salva

TRAMUNTANA 4
17474 TORROELLA DE FLUVIÀ

 

Telefono: 636327439 636327439

 

Correo electrónico: info@cansalva.com

 

 

Can Salva en redes sociales